Καλωσήρθατε στα ακουστικά Ταρασούδη!

 

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή ακουστικών βαρηκοΐας Signia Siemens ή Rexton καθώς και για την εμπιστοσύνη σας να φροντίσουμε την ακοή σας.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, το όνομα της Siemens συμβολίζει τις  εξελίξεις του μέλλοντος στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας. 

Αγοράζοντας τα ακουστικά σας, δεν αποκτήσατε μόνο το προνόμιο της πρωτοποριακής τεχνολογίας των ακουστικών μας, αλλά και το πλεονέκτημα να μπορείτε να βασιστείτε σε ένα τεράστιο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών.

Ο ακοοπροθετιστής σας είναι έτοιμος να σας βοηθήσει και να σας φροντίσει οποιαδήποτε στιγμή, για όσο καιρό θα συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας. Ως σύμβουλός σας θα σας καθοδηγήσει και θα είναι πάντα σε ετοιμότητα να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα της ακοής σας.

Ξεκινήστε σήμερα, απολαμβάνοντας κάθε ντεσιμπέλ της ζωής σας ...

Signia Xperience White Portrait NEW.jpg
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Signia_Nx-site_001.j
Micon Siemens Technology
Best sound Technology

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα ακουστικά σας:

Σε περίπτωση που τα ακουστικά σας δεν λειτουρ­γούν σωστά ή καθόλου, δεν είναι απαραίτητα χαλασμένα

Εγγύηση

Τα ακουστικά συνοδεύονται από εγγύηση δώδεκα μηνών από την ημέρα παραλαβής τους από το  κέντρο μας.

 

Η εγγύηση καλύπτει μόνο τα ακουστικά, όχι τα αξεσουάρ τους – όπως θηλές, εκμαγεία, σωληνάκια, μπαταρίες, καλώδια κλπ.  Τα μικρόφωνα και τα μεγάφωνα καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. 

 

Οι βλάβες που εμφανίζονται και μας γνωστοποιούνται εντός του χρόνου εγγύησης και οι οποίες οφείλονται σε ελαττωματική κατασκευή αποκαθίστανται δωρεάν.  Η εγγύηση καλύπτει την εργασία και τα ανταλλακτικά. 

 

Οι βλάβες που προκλήθηκαν από κακή χρήση ή ακατάλληλο χειρισμό, πτώση των ακουστικών, διάβρωση από νερό, ιδρώτα ή άλλα υγρά, από μηχανικές, φυσικές ή χημικές επιδράσεις δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

Η επισκευή δεν αυξάνει τον χρόνο εγγύησης και δεν είναι μεταβιβάσιμη, ενώ παύει να ισχύει αν γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Please reload

Εικόνα Styletto ΓΙΑ SITE_001.png

 

Το 2015, ο πρώτος χρόνος της Sivantos GmbH, έκλεισε με κέρδη ρεκόρ +10%

 

Αύξηση 20% για τις δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης ανακοίνωσε ο οίκος Sivantos GmbH για το 2016 με στόχο να εφεύρει το μέλλον της καλύτερης ακοής και κατανόησης προσφέροντας υπερσύγχρονες καινοτομίες με πρακτικό όφελος για τους συνανθρώπους μας. 

Η νέα φιλοσοφία του οίκου Sivantos GmbH είναι να συνδυάσει την παλιά φιλοσοφία της καινοτομίας και της ποιότητας των προϊόντων Siemens με μια νέα, πιο συναισθηματική, πιο ευέλικτη και πιο ανθρώπινη, που θα απευθύνεται σε νεώτερο και ευρύτερο κοινό. 

Σύμφωνα με την νέα αυτή φιλοσοφία, όπου ο πελάτης είναι το απόλυτο επίκεντρο, όλες οι νέες πολύ προηγμένης τεχνολογίας σειρές ακουστικών στο εξής θα φέρουν το σήμα Signia παράλληλα με το σήμα Siemens.

 

Το νέο όνομα της Siemens Audiologische Technik GmbH είναι:

 

 

Η εταιρεία μας, Μ. ΤΑΡΑΣΟΥΔΗ & ΣΙΑ ΟΕ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ακουστικών SIEMENS και REXTON στη Βόρειο Ελλάδα, είναι ενθουσιασμένη για την δηιουργία του νέου οίκου Sivantos, καθώς θα εξασφαλίσει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον στον χώρο των ακουστικών βαρηκοίας SIEMENS και REXTON στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Συμβουλές για τη φροντίδα, την χρήση και την λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας

Συνηθίζοντας τα ακουστικά σας

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Συμβουλές για τη χρήση των ακουστικών σας

Καθημερινή φροντίδα των ακουστικών σας

Τα ακουστικά σας περικλείουν μια τεχνολογία ευαίσθητη.  Προσέχετε να μη πέφτουν κάτω.  Αν τα χρησιμοποιείτε προσεκτικά και τα φροντίζετε, τότε θα λειτουργούν πάντα άψογα.

Πάντα δίπλα σας

Ο ακοοπροθετιστής σας θα σας προσφέρει εξατομικευμένο service και επαγγελματική υποστήριξη.  Θα είναι πάντα δίπλα σας και με χαρά θα σας βοηθήσει αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες.  Για την καλύτερη συντήρηση των ακουστικών σας, ζητείστε του να ελέγχει τα ακουστικά σας τακτικά. 

 

Και αν χρειαστεί να ταξιδέψετε στη χώρα σας ή στο εξωτερικό, πάντα θα υπάρχει κάποιος ακοοπροθετιστής κάπου κοντά, που μπορεί να φροντίσει τα Siemens ακουστικά σας.  Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση της Siemens:  www.siemens.com/hearing

Please reload

Συμβουλές για οπισθωτιαία ακουστικά

Εκμαγεία

 

Εφαρμογή στο αυτί

Συμβουλές για οπισθωτιαία ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής

 

 

Συμβουλές για ενδωτιαία ακουστικά

Υγιεινή

 

Εφαρμογή στο αυτί

Please reload

Συμβουλές για γονείς

 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε άμεσα κάποια προβλήματα ή απορίες που ίσως προκύψουν.  

 

Για κάθε απορία σας, μη διστάζετε να επικοινωνείτε με τον ειδικό ακοοπροθετιστή του κέντρου μας.  Με χαρά θα προσφέρει συμβουλές για σας και την οικογένειά σας, όποτε τον χρειαστείτε.

Αν το ακουστικό ΔΕΝ σφυρίζει όταν το κρατάτε στο χέρι σας

Αν το ακουστικό σφυρίζει ενώ το φοράει το παιδί σας

Αν το ακουστικό είναι νεκρό

 

 

Please reload

Αν το ακουστικό δημιουργεί ήχους ασυνήθιστους και/ή παραμόρφωση

 

Αν το παιδί σας παραπονιέται ότι το ακουστικό δεν λειτουργεί σωστά

Αν βράχηκε το ακουστικό

 

 

Please reload