Αξεσουάρ Ακουστικών Rexton

Η Rexton για να επιλύσει πρόσθετα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή δημιούργησε μια σειρά πρακτικών συσκευών και αξεσουάρ για να συμπληρώσει τα ακουστικά σας και να σας εξασφαλίσει περισσότερη άνεση και διακριτικότητα.

TruCore Accessories-site ΕΙΚΟΝΑ_001.png
Blue RCU

 

Μην επιτρέψετε τα προβλήματα ακοής να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας!

Mini Blue RCU

 

Το Mini Blu RCU είναι όλα όσα θα επιθυμούσατε από ένα ασύρματο αξεσουάρ – σε μια απίστευτα μικροσκοπική συσκευή. !

 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας Blu Link μέσω Bluetooth της Rexton, στέλνει τον ήχο από τα ηλεκτρονικά gadget που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε και στα δυο ακουστικά σας.

Charger

 

Με την προαιρετική μονάδα φόρτισης της Rexton, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για μπαταρίες ακουστικών που εξαντλούνται ή χάνουν την ισχύ τους σε λάθος στιγμές.

 

Όπως φορτίζετε ένα κινητό τηλέφωνο, τα ακουστικά θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν όλη μέρα μετά από φόρτιση έξι ωρών τη νύχτα.

 

Ξεχάστε το καθημερινό χασομέρι με τις μπαταρίες των ακουστικών και δοκιμάστε την ανεμελιά που θα σας προσφέρει ο φορτιστής μας.

Τηλεχειριστήριο Led
 
Τηλεχειριστήριο Smart Pocket

 

Για να ακούτε άνετα, χωρίς χασομέρι.

 

Μετρητής τάσης της μπαταρίας του ακουστικού σας.

 

Για να γνωρίζετε τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας του.

BLU RCU

 

Η εξελιγμένη τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας Bluetooth® θα μεταμορφώσει τον τρόπο που ακούτε τους ήχους της ζωής.

 

Το Blu RCU σας επιτρέπει να συνεχίσετε να συνδέεστε με όλα τα αγαπημένα σας ηχητικά, υψηλής τεχνολογίας gadgets, ακόμα κι αν έχετε προβλήματα ακοής.

 

Το προαιρετικό Blu RCU όχι μόνο ρυθμίζει τις λειτουργίες των ακουστικών, αλλά επιτρέπει την μεταβίβαση στερεοφωνικού ήχου υψηλής-ποιότητας, από πολλές δημοφιλείς ηχητικές συσκευές όπως TV, κινητά τηλέφωνα MP3 player, και άλλες, στα ψηφιακά ακουστικά.

 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®, το Blu RCU μεταβιβάζει ήχο υψηλής ποιότητας από κινητά τηλέφωνα, TV, υπολογιστές, MP3 players και άλλες συσκευές σε κάθε προϊόν Rexton που διαθέτει τεχνολογία Blu Link.

 

Το Blu RCU χρησιμοποιείται και ως τηλεχειριστήριο των ακουστικών, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε την ένταση και τα προγράμματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

 

Συμβουλευτείτε τον ειδικό αν το Blu RCU είναι κατάλληλο για σας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί του σήμερα.

 

* Τα εμπορικά σήματα και λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, 

   Inc. και κάθε χρήση τους υπόκειται σε σχετική άδειά της.

Περιγραφή

 

Ίσως έχετε πάθος με τη μουσική.

Ίσως λατρεύετε τις ταινίες.

Μπορεί να εστιάζεστε στην αφοσίωση προς κάποιο πρόσωπο.

 

Ό,τι κι αν επιθυμείτε, το Mini Blu RCU σας επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα με ποικίλες συσκευές που διαθέτουν Bluetooth όπως κινητά τηλέφωνα, στερεοφωνικά, TV, MP3 player και laptop. Λειτουργεί με τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά Rexton, ακόμα και με τα μικροσκοπικά, που εφαρμόζονται ολόκληρα μέσα στον ακουστικό σας πόρo.

 

Το μικρό έξυπνο τηλεχειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σε μια τσέπη, να καρφιτσωθεί στα ρούχα σας ή να φορεθεί γύρω από τον λαιμό σας με το προσφερόμενο κορδόνι.

 

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει 2 συνδέσεις συγχρόνως ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε από τον ήχο της TV στον ήχο του laptop.

MiniBluRCU_Front_lg.jpg
MiniBluRCU_Front_lg.jpg
press to zoom
1/1
MiniBluRCU_Lying_lg.jpg
MiniBluRCU_Lying_lg.jpg
press to zoom
1/1
Περιγραφή

 

Τέλος στην ανασφάλεια με τις μπαταρίες.

 

Έχοντας στόχο την άνεση, η τεχνολογία μας Green & Easy επιτρέπει σε πολλά ακουστικά Rexton να φορτίζονται την νύχτα με τη χρήση μιας βολικής συσκευής φόρτισης ώστε να λειτουργούν χωρίς προβλήματα ολόκληρη τη μέρα. Για περισσότερη άνεση, πολλά από τα οπισθωτιαία (BTE) ακουστικά μας λειτουργούν και με συνηθισμένες μπαταρίες.

 

Η υγρασία και ο ιδρώτας μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στα ευαίσθητα τμήματα των ακουστικών. Ο φορτιστής Rexton προσφέρει και μια λειτουργία αφύγρανσης που απομακρύνει την βλαβερή υγρασία από τα ακουστικά, αναβαθμίζοντας την αξιοπιστία και την απόδοσή τους για περισσότερο χρόνο, αφού θα σας δίνει στεγνά και αναζωογονημένα ακουστικά κάθε πρωί.

 

Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε τον φορτιστή Green & Easy όταν αγοράσετε τα ακουστικά σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον ειδικό για τα ακουστικά.

 

 

m30013_charger_lg.jpg
m30013_charger_lg.jpg
press to zoom
1/1
Περιγραφή

 

Με την ασύρματη τεχνολογία, μπορείτε να μεταφέρετε τη ρύθμιση των ακουστικών σας στα δάχτυλά σας με ένα προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

 

Εύκολο, διακριτικό και εξατομικευμένο.

 

Κλείστε ένα ραντεβού με τον ειδικό για να σας δείξει πόσο εύκολα χρησιμοποιείται το προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

 

 

Περιγραφή

 

Ένα μικρό, εύχρηστο τηλεχειριστήριο με οθόνη απεικόνισης, που σας διευκολύνει να ρυθμίζετε τα ακουστικά σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

 

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση, τα προγράμματα και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά σας – καθώς και άλλες εξατομικευμένες λειτουργίες.

 

Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε την ώρα μιας καθημερινής υπενθύμισης!

batteries extra-power.jpg
batteries extra-power.jpg
press to zoom
1/1

Αξιόπιστες μπαταρίες mercury free, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας του περιβάλλοντος. 

 

Για κάθε τύπο ακουστικού.