Αξεσουάρ  Ακουστικών  Signia

Περισσότερη άνεση και περισσότερες δυνατότητες!

 

Τα καλά αξεσουάρ συμπληρώνουν και διευρύνουν σημαντικά την λειτουργικότητα των ακουστικών Signia. Τηλεχειριστήρια, συνοδευτικά μικρόφωνα και φορτιστές αποτελούν απόλαυση για κάθε χρήστη.

Signia%20Xperience%20White%20Portrait%20
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Signia_Nx-ΑΞΕΣΟΥΑΡ s

`                                       Η ασύρματη λύση CROS είναι                                                 σχεδιασμένη για ανθρώπους

                                        που ακούν φυσιολογικά από

                                        το ένα αυτί και έχουν ακουστική

                                        απώλεια που δεν μπορεί να

                                        βοηθηθεί από το άλλο.

                                        Σ' αυτό το διάγραμμα, τα

                                        μικρόφωνα του CROS Pure™     

                                        λαμβάνουν τους ήχους από την μή-υποβοηθούμενη πλευρά, π.χ. για κατευθυντικόητα, και ασύρματα τους μεταβιβάζουν στην πλευρά με την φυσιολογική ακοή.

Η ασύρματη λύση BiCROS

είναι σχεδιασμένη για
ανθρώπους με ακουστική

απώλεια στο ένα αυτί και με

απώλεια που δεν μπορεί
να βοηθηθεί στο άλλο. 

Στο διάγραμμα ο ήχος από
την μη-υποβοηθούμενη πλευρά

λαμβάνεται από το CROS

Pure™, γίνεται η επεξεργασία του και μεταβιβάζεται      στην άλλη πλευρά.  Το ακουστικό primax μεταβιβάζει        τον συνδυασμένο και ενισχυμένο ήχο και από τις δυο συσκευές.
 

easyTek

συνδέεται εύκολα, συνεργάζεται άψογα

 

easyTek App.

ρυθμίστε με μια κίνηση του δαχτύλου!

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

 

Το VoiceLink™ συνδέεται με το easyTek ασύρματα.

Όταν το μικρόφωνο δοθεί σε ένα ομιλητή, μεταβιβάζει την φωνή άμεσα στα ακουστικά – ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολες ηχητικές περιστάσεις όπως σε συσκέψεις.

Πομπός Pure CROS/BiCROS.

 

Εξ ίσου διακριτικός και κομψός, όπως το ακουστικό Pure primax, το CROS Pure είναι πομπός για εφαρμογές CROS ή BiCROS και είναι συμβατός σχεδόν με όλα τα ακουστικά primax.

 

Κατευθυντικά μικρόφωνα

Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας στον θόρυβο εστιάζοντας στο μπροστινό συνομιλητή.

 

e2e wireless 3.0

Τρίτης γενιάς ασύρματο σύστημα ανταλλαγής δεδομένων που επιτρέπει την μεταβίβαση ηχητικών δεδομένων στο αντίστοιχο ακουστικό primax.

 

Μπαταριοθήκη

Για μπαταρία με μέγεθος 312.  Με λειτουργία on/off.

 

Λεπτά καπάκια

Το CROS Pure εφαρμόζεται διακριτικά πίσω από το αυτί και είναι απόλυτα άνετο.

 

miniReceiver 2.0

Διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά μήκη για ασφαλή τοποθέτηση.  Παρακαλούμε προσέξτε:  Αν συνδεθούν στο CROS Pure δεν διατίθεται έξοδος από τον δέκτη.

 

easyTek: 

 

Στον ψηφιακό μας κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την σύνδεση των συσκευών τους.  Και οι βαρήκοοι άνθρωποι δεν αποτελούν εξαίρεση. 

 

Με το easyTek, έχετε την ιδανική λύση.  Είναι ελαφρύ και λειτουργεί είτε ως audio streamer ή ως τηλεχειριστήριο συνδέοντας γρήγορα όλα τα ακουστικά με τεχνολογία e2e wireless™ 3.0 με συσκευές ήχου που διαθέτουν Bluetooth.

 

easyTek App:

 

Η εφαρμογή easyTek App* επιτρέπει τους χρήστες να

ρυθμίσουν τα ακουστικά τους γρήγορα και εύκολα. 

Κατεβάστε την δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple App Store.

 

Με την εφαρμογή easyTek App, μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα, ένταση, κατευθυντικότητα, τις ρυθμίσεις για τις εμβοές και το SoundBalance™.  Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας των ακουστικών σας.

touchControl App.

με ένα άγγιγμα...

 

Συμβατή με όλες τις συσκευές primax, η εφαρμογή touchControl App επιτρέπει τους χρήστες να ρυθμίσουν τα ακουστικά τους διακριτικά από το Android ή το iOS smartphone τους χωρίς την ανάγκη πρόσθετης συσκευής.  Η εφαρμογή, που επιτρέπει την αλλαγή των ακουστικών προγραμμάτων και την ρύθμιση της έντασης, κατεβαίνει δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple App Store.

 

Τώρα στην εφαρμογή touchControl App διατίθεται επίσης η λειτουργία Spatial Configurator που χρησιμοποιείται για την ρύθμιση του εύρους λήψης και της εστίασης των κατευθυντικών μικροφώνων, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν εύκολα στην ηχητική πηγή που προτιμούν.  Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται εύκολα κατά την εγκατάσταση και είναι συμβατή με τα περισσότερα ακουστικά 7px και 5px*. 

* Απαιτούνται αμφιωτική εφαρμογή, TwinMic και e2e wireless 3.0.

 

touchControl App Spatial Configurator.jpg
touchControl App Spatial Configurator.jpg
press to zoom
1/1

 

Τηλεχειριστήριο easyPocket.

 

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα κουμπιά και την ευανάγνωστη οθόνη προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα ακουστικά ακόμα και στους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιδεξιότητας.

Φορτιστής eCharger

 

Το eCharger επαναφορτίζει και κάνει αφύγρανση των ακουστικών κατά την διάρκεια της νύχτας, ώστε να μην ανησυχείτε για την αλλαγή μπαταριών.

eCharger.jpg
eCharger.jpg
press to zoom
1/1
Χρώματα στα ακουστικά σας...

 

Αν θέλετε, μπορούμε να αλλάξουμε τα εξωτερικά καπάκια των ακουστικών Signia, ώστε να ταιριάζουν με τα μαλλιά σας, το δέρμα σας ή τα αξεσουάρ σας.  Ρωτήστε μας!