Ακουστικά Bαρηκοΐας Signia

 

Η καλή ακοή είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την φυσιολογική συμμετοχή στην καθημερινή ζωή και η σύγχρονη εποχή δημιουργεί νέες ανάγκες και περισσότερες τεχνολογικές απαιτήσεις. 

Τα εξελιγμένα ακουστικά Signia συμβάλλουν θετικά στη ζωή των βαρηκόων συνανθρώπων μας με νέες ολοκληρωμένες σειρές ακουστικών και αξεσουάρ, για κάθε ακουστική απώλεια, προσφέροντας εξειδικευμένη φροντίδα στην ακοή.

Η νέα φιλοσοφία των ακουστικών Signia συνδυάζει την παλιά φιλοσοφία της καινοτομίας και της ποιότητας των προϊόντων Siemens με μια νέα, πιο συναισθηματική, πιο ευέλικτη και πιο ανθρώπινη, που απευθύνεται και σε νεότερο - ευρύτερο κοινό.  Σύμφωνα με την νέα αυτή φιλοσοφία, όπου ο πελάτης είναι το απόλυτο επίκεντρο, όλες οι καινούργιες, πολύ προηγμένης τεχνολογίας σειρές ακουστικών στο εξής θα φέρουν το σήμα Signia. 

Τα συν-επώνυμα ακουστικά Signia Siemens, όπως αποδεικνύουν επίσημες κλινικές μελέτες, μειώνουν την ακουστική προσπάθεια των χρηστών, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου και δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας με κάθε σύγχρονη ψηφιακή ηχητική συσκευή. 

Στόχος των ακουστικών Signia είναι να εφεύρουν το μέλλον της καλύτερης ακοής και κατανόησης προσφέροντας υπερσύγχρονες καινοτομίες με πρακτικό όφελος για τους συνανθρώπους μας.  Για τον λόγο αυτό, οι επιστήμονές μας εργάζονται ακούραστα σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο ώστε να κάνουν την ακοή όσο το δυνατόν πιο φυσική και εύκολη.  

 

79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
Signia Styletto X.

 

Δεν είναι απλά ακουστικά βαρηκοΐας:
Τα Styletto X είναι η ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία σας.

Τα Styletto X είναι εξαιρετικά εξελιγμένα ακουστικά ™ με εμφάνιση εφάμιλλη του ήχου τους.  Ο εμβληματικός τους σχεδιασμός μεταμορφώνει την ξεπερασμένη εικόνα των ακουστικών βαρηκοΐας εισάγοντας μια νέα εποχή στη χρήση τους που ταιριάζει απόλυτα με το lifestyle σας.

Τα Styletto X συνδυάζουν την εικονική σχεδίαση με την πρωτοποριακή ευκολία φόρτισης για την απόλυτη χρήση. Μπορείτε να τα φοράτε μία ολόκληρη μέρα, απολαμβάνοντας πρόσθετα streaming 5 ωρών.
Έτσι, μπορείτε να διασκεδάζετε με τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική καθώς και να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας στα ακουστικά σας όποτε και όπου θέλετε.

Το Signia Assistant είναι ο σύντροφος της ακοής σας για να συμμετέχετε ενεργά στη ζωή και να ακούτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν.
Χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη, το Signia Assistant προσφέρει άμεση υποστήριξη όποτε και όπου το χρειάζεστε. Είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των ακουστικών βαρηκοΐας σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα επί τόπου.

Αξεσουάρ X

SilkX.jpg
Signia Silk X.

 

Ετοιμοπαράδοτα και διακριτικά:

Τόσο μικρά που είναι σχεδόν αόρατα στο αυτί, τα Signia's Silk X προσφέρουν μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία.  Τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο, που μπορείτε να  φορέσετε με αυτοπεποίθηση, με τη σιγουριά ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει καν ότι τα φοράτε.

Στην τέλεια θέση για να ακούτε τηλεφωνήματα, μουσική κλπ:

Σε αντίθεση με τα ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζονται πίσω από το αυτί, τα μικρόφωνα των Silk X λαμβάνουν τον ήχο μέσα στον ακουστικό πόρο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε μουσική με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει, ακόμα και να τοποθετήσετε ακουστικά κεφαλής πάνω από τα αυτιά σας.

Motion_CnG_P_X_pair_Black_3543x3543.jpg
Signia Motion Charge&Go X.

 

Το να ακούς αυτό που έχει σημασία είναι επιβεβλημένο στον πολυάσχολο κόσμο που ζούμε σήμερα, όπου μια χαμένη λέξη μπορεί να σημαίνει μια χαμένη ευκαιρία:

​Χάρη στην επαναστατική πλατφόρμα Signia Xperience, με τους πρώτους στον κόσμο αισθητήρες κίνησης και ήχου, τα Motion Charge&Go X καταλαβαίνουν τι πραγματικά χρειάζεται να ακούσει αυτός που τα φοράει.

 

Από τα μικρά και κομψά έως το Super Power μοντέλο, όλα είναι επαναφορτιζόμενα.

 

Τα καινοτόμα Motion Charge&Go X είναι κατά 25% μικρότερα από όλα τα ακουστικά της κατηγορίας τους και αντικατοπτρίζουν το δυναμισμό της σύγχρονης ζωής φέρνοντας την υψηλής τεχνολογίας απόδοση των οπισθωτιαίων ακουστικών σε εντελώς νέο επίπεδο.

 

Εάν υποφέρετε από εμβοές, τα Motion X διαθέτουν μια σειρά θεραπευτικών επιλογών για να γίνει η ζωή σας καλύτερη.

 

Ανάλογα με το μοντέλο, κάθε πλήρης φόρτιση 4 ωρών προσφέρει 24 έως 61 ώρες χρήσης ενώ

η λειτουργία γρήγορης φόρτισης 30 λεπτών προσφέρει 4 ώρες χρήσης ακόμα.

Συνεπώς Charge&Go! 

 

Αξεσουάρ X

2019_SIGNIA_Xperience_Beauty_Pure_Charge
Signia Pure Charge&Go X.

 

Αξιοποιήστε τη μέρα σας στο έπακρο:

Απολαύστε την εξαιρετική ακουστική εμπειρία των Signia Pure Charge & Go X στο μέγιστο, όσο γεμάτη κι αν είναι η μέρα σας. Φορτίστε τα ακουστικά σας όλη νύχτα και απολαύστε μια εξαιρετικά ανθεκτική ακουστική απόδοση για μια ολόκληρη ημέρα.

Το τελειότερο επαναφορτιζόμενο RIC:

Το Pure™ Charge & Go X συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των Signia Xperience με επαναφορτισιμότητα Li-ion και ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth. 

Η πρόσθετη χωρητικότητα μπαταρίας 20% προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση για περισσότερη ικανοποίηση των χρηστών, με streaming μουσικής, τηλεφωνικές κλήσεις και τηλεόραση με ήχο υψηλής ποιότητας.

 

Όλα σε ένα εξαιρετικά μικρό σχεδιασμό.

Απλά Charge&Go! Αξεσουάρ X

2019_SIGNIA_Xperience_Beauty_312_edited.
Signia Pure 312 X.

 

Ακούστε με ακρίβεια αυτά που είναι σημαντικά για σας:

Εξοπλισμένο με όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Signia Xperience, το Pure 312 X προσελκύει τους χρήστες με τον κομψό του λεπτό σχεδιασμό.

Παρά την διακριτική του μορφή, το Pure 312 X προσφέρει ολοκληρωμένη σύνδεση Bluetooth για μέγιστη απόλαυση μουσικής, κλήσεων και τηλεόρασης.

Προαιρετικά δυνατότητα ενσωματωμένου πηνίου T-coil.

Αξεσουάρ X

STYLETTO.jpg
Signia Styletto.

 

Δεν είναι απλά ακουστικά βαρηκοΐας.

 

Αγκαλιάζουν την ζωή με στιλιστική τεχνολογία.

Λεπτά, στιλάτα και με έξυπνη τεχνολογία, τα Styletto μεταμορφώνουν την όψη των ακουστικών βαρηκοΐας.

 

Άψογα σε σχεδιασμό, με ελκυστική εμφάνιση, η κομψή γραμμή των Styletto, η εκλεπτυσμένη εφαρμογή τους και η φυσική ακουστική εμπειρία που προσφέρουν σημαίνουν ότι θα νιώσετε την διαφορά μόλις τα φορέσετε.

Φορέστε τα με αυτοπεποίθηση:

Τα Styletto της Signia είναι πολλά περισσότερα από απλά ακουστικά βαρηκοΐας – είναι  hearwear υψηλής τεχνολογίας.

 

Επιλέξτε εμφάνιση:

Ακολουθώντας την αισθητική του κοσμήματος, τα Styletto αλλάζουν το παιγνίδι στην τεχνολογία της ακοής. 

 

Εκφράστε το προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας ένα από τους τρεις κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς:  σε Σκούρο Γρανίτη και Ασημί, Μπλε και Ροζ Χρυσό ή Λευκό του Χιονιού και Ροζ Χρυσό.

 

Δείξτε την ανεξαρτησία σας:

Όπου κι αν πάτε, τα Styletto σας συνοδεύουν. Και κρατούν και κρατούν – διαρκώντας όλη μέρα με μια πλήρη φόρτιση.  Επιπλέον, ο φορητός φορτιστής τους σας προσφέρει άλλες τρεις μέρες χωρίς να χρειαστείτε πρίζα τοίχου.

 

3.jpg
Signia Insio Nx.

 

Φιλοσοφία μικρού-μεγέθους.

 

Τα μικρότερα ακουστικά με φυσική

ποιότητα ήχου.

 

Στην ιδανική θέση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική.

Η αίσθηση των Insio Nx της Signia είναι τόσο άνετη που θα ξεχάσετε ότι το φοράτε.

 

Σχεδιασμένα σύμφωνα με την ανατομία του αυτιού σας, τα Insio εφαρμόζουν τέλεια μέσα στο αυτί σας, χωρίς να φαίνονται, προσφέροντας διακριτικότητα και άνεση.

 

Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα Insio είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία για  την πιο φυσική εμπειρία ακοής ενώ μπορούν να ρυθμιστούν εξ αποστάσεως.

Η εφαρμογή touchControl App™ σας επιτρέπει να αλλάζετε τις ρυθμίσεις από απόσταση και να προσαρμόζετε τα ακουστικά σας ώστε να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Και αν δεν έχετε smartphone, το miniPocket™ (βλ.αξεσουάρ) προσφέρει επίσης ένα εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

2.jpg
Signia Silk Nx.

 

Τα μικρότερα και με τον πιο φυσικό ήχο ετοιμοπαράδοτα ακουστικά.

 

Κανείς δεν παρατηρεί ότι τα φοράτε.

Καλή εμφάνιση και καλή ακοή για πρώτη φορά γρήγορα και απλά.

Τα Silk είναι 20% μικρότερα από τα προηγούμενα μοντέλα και έτοιμα για να τα φορέσετε επί τόπου χάρη στα πολύ μαλακά sleeves σιλικόνης που τα επιτρέπουν να κρυφτούν άνετα στα αυτιά σας.

Τέλεια εμφάνιση και ακοή για πρώτη φορά γρήγορα και απλά.

Η εφαρμογή touchControl App™ σας επιτρέπει να αλλάζετε τις ρυθμίσεις από απόσταση και να προσαρμόζετε τα ακουστικά σας ώστε να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Και αν δεν έχετε smartphone, το miniPocket™ (βλ.αξεσουάρ) προσφέρει επίσης ένα εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

12.jpg
Signia Pure Charge&Go Nx.

 

Μικρά, διακριτικά, γεμάτα τεχνολογία

 

Τα μόνα επαναφορτιζόμενα ακουστικά για να ακούγεται η φωνή σας φυσική και για άμεσο streaming.

Κρυμμένα πίσω από τα αυτιά σας, τα Pure Charge & Go είναι ένα πραγματικό θαύμα υψηλής τεχνολογίας: προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη ακουστική απόδοση καθώς και ανώτερη συνδεσιμότητα με κομψό σχεδιασμό.

Από τη ζωντανή συζήτηση για την τέχνη μετά την επίσκεψη σε ένα μουσείο μέχρι την απόλαυση του ενθουσιασμού σε μια νέα πόλη με τους αγαπημένους σας, τα Pure Charge&Go σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον κόσμο των ήχων.

Συνδυάζουν τον απόλυτα φυσικό ήχο της δικής σας φωνής με όλους τους ήχους του περιβάλλοντος. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ακοής και το υψηλότερο επίπεδο ακουστικής απόδοσης, ακόμα και όταν εξερευνάτε το μεγαλείο νέων προορισμών.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

2.jpg
Signia Pure 13 Nx.

 

Ισχυρή απόδοση για να ακούτε την φωνή σας φυσική και με τον μεγαλύτερο χρόνο streaming

 

​Γεμάτα τεχνολογία

Με την εξελιγμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία τους, τα Signia Pure 13 προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη ακουστική απόδοση καθώς και ανώτερη συνδεσιμότητα.

Σε μια συνάντηση, σε μια σημαντική επαγγελματική τηλεφωνική κλήση, στην προετοιμασία μιας παρουσίασης ή σε ένα γεύμα με συναδέλφους, με τα Signia Pure™ 13 μπορείτε να απολαύσετε την πιο φυσική ηχητική εμπειρία μαζί με εξαίρετη συνδεσιμότητα και τον μεγαλύτερο χρόνο χρήσης κάνοντας συγχρόνως audio streaming από το smartphone σας και την τηλεόραση.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

Leaflet-Pure-312-consumer_Fall-2017_page
Signia Pure 312 Nx.

 

Οι κομψοί σύντροφοι σας στη φυσική ακοή.

​Γεμάτα τεχνολογία

Εξοπλισμένα με εξελιγμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία, τα Signia Pure 312 προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο, την υψηλότερη ακουστική απόδοση και ανώτερη συνδεσιμότητα

Τα Pure™ 312 της Signia σας δίνουν την δυνατότητα να μοιράζεστε όλες τις ωραίες στιγμές της ζωής και να βυθίζετε εντελώς στη συζήτηση με τους φίλους σας για την τελευταία έκθεση, για μια υπέροχη κλασική συναυλία ή μια εξαιρετική παράσταση μπαλέτου.

 

Με τα Pure 312, μπορείτε να απολαύσετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου και εξαιρετική συνδεσιμότητα για audio streaming από το smartphone και την τηλεόρασή σας.

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

Leaflet---Pure-10-Nx-consumer_Spring-201
Signia Pure 10 Nx.

 

Απλότητα για να ακούτε χωρίς προβλήματα

Αυτά τα απίστευτα μικροσκοπικά, τελείως αυτόματα ακουστικά κρύβονται πίσω από τα αυτιά σας για να ακούτε ό,τι είναι σημαντικό όσο το δυνατόν πιο απλά.

 

Χωρίς να απαιτούνται κουμπιά για χειροκίνητες ρυθμίσεις, τα τελείως αυτόματα Pure 10 σας προσφέρουν απόλυτη απλότητα και ανώτερη ποιότητα ήχου

Ο χρόνος που περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αφορά την επικοινωνία.

 

Καθώς διαβάζετε μια ιστορία για παιδιά ή παρακολουθείτε τα τελευταία νέα με τους φίλους και την οικογένειά σας, τα Pure™ 10 της Signia σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση καθώς ακούτε φυσικό ήχο χωρίς ταλαιπωρία.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

Leaflet---Motion-13-Nx-consumer_Spring-2
Signia Motion 13 Nx.

 

Η ευέλικτη λύση για να ακούτε την φωνή σας φυσική και για άμεσο streaming

Καθώς φλυαρείτε παίρνοντας πρωινό, ή παίζετε με τα εγγόνια σας στον κήπο ή απλά κάθεστε στο μπαλκόνι ακούγοντας το κελάηδημα των πουλιών, τα Motion™ 13 της Signia σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου και το ανώτερο audio streaming από την τηλεόραση και το smartphone σας.

Τα Signia Motion 13 Nx σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον κόσμο των ήχων.

Συνδυάζουν τον απόλυτα φυσικό ήχο της δικής σας φωνής με όλους τους ήχους του περιβάλλοντος.

 

Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ακοής και το υψηλότερο επίπεδο ακουστικής απόδοσης, ακόμα και όταν εξερευνάτε το μεγαλείο νέων προορισμών.

 

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

79-44276-Motion_Charge_Go_B2C_leaflet_Fa
Signia
Motion Charge&Go Nx.

 

Η φυσικότητα της φωνής σας

και η άνεση της ασύρματης επαναφόρτισης σε ένα ισχυρό ακουστικό

Επιστρέφοντας στη φύση με φίλους, μακριά από τον ανταγωνισμό της δουλειάς, ακούγοντας τους προσωπικούς θησαυρούς της μουσικής σας συλλογής, τα Motion™ Charge&Go είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στη φυσική ακουστική εμπειρία, σε κάθε δύσκολη στιγμή.

 

Υψηλή απόδοση που διαρκεί και στη συνδεσιμότητα:

Χάρη στην επαναφορτιζόμενη, υψηλής χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου, τα Signia Motion Charge&Go προσφέρουν μακροχρόνια, ανώτερη ακουστική εμπειρία ακόμα και όταν κάνετε audio streaming.

Συμβατά με αξεσουάρ Nx

 

Signia Pure 13 BT primax: The Connected Ear.

 

Τα νέα ακουστικά Pure 13 BT. Κορυφαία ακρόαση και άμεση συνδεσιμότητα με  iPhone και TV.

 

Η παγκόσμια ηγετική εμπειρία Signia μόλις εγκαινίασε μια νέα, ακόμα καλύτερη εποχή ακοής με Bluetooth. Το νέο Pure ™ 13 BT προσφέρει ακοή χωρίς προσπάθεια για το προσωπικό σας lifestyle. Μείνετε συνδεδεμένοι με όλα όσα έχουν σημασία όταν χαλαρώνετε ή όταν βρίσκεστε σε κίνηση.

Στη δουλειά, στα ψώνια ή έξω για φαγητό – οι συζητήσεις σε πολυσύχναστους χώρους είναι κουραστικές.  Αυτό το γνωρίζουν και οι άνθρωποι χωρίς βαρηκοΐα. Με το Pure 13 BT ακούτε χωρίς προσπάθεια, καλύτερα από την φυσιολογική ακοή σε τέτοιες δύσκολες περιστάσεις.*  Και σε συνδυασμό με το myControl App, το Pure 13 BT προσφέρει τη βέλτιστη εξατομικευμένη εμπειρία ακοής, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό ό,τι κι αν κάνετε.

 

* Δύο ανεξάρτητες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι τα βοηθήματα ακοής Signia με αμφιωτική επεξεργασία προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες ακοής από τις κανονικές σε ορισμένα απαιτητικά ηχητικά περιβάλλοντα.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia Insio primax

 

Εξαιρετικά διακριτικά, κατασκευάζονται κατά παραγγελία, για να μη φαίνονται, και για να ακούτε χωρίς προσπάθεια!

 

Απίστευτα μικρά και σχεδόν απαρατήρητα στο αυτί, τα νέα Insio primax κατασκευάζονται κατά παραγγελία για απαιτητικούς χρήστες που θέλουν απόλυτη διακριτικότητα και λειτουργικότητα. 

 

Με την εξατομικευμένη εφαρμογή τους, όλα τα μοντέλα Insio primax εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και μπορούν να ρυθμιστούν εξ αποστάσεως με την εφαρμογή touchControl App. για ακόμη περισσότερη ευκολία.

 

Τα μικροσκοπικά τους καπάκια περιέχουν πανίσχυρες λειτουργίες για να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και απόδοση ώστε να ακούτε πραγματικά χωρίς προσπάθεια.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia Silk primax

 

Το επόμενο βήμα μας στα αθέατα ακουστικά.

 

Εφαρμογή με ένα κλικ!

 

Από τα μικρότερα ακουστικά στον κόσμο, τα

νέα Silk™ τοποθετούνται βαθιά στο αυτί για απόλυτη διακριτικότητα. 

 

Εξαιρετικά μαλακά και άνετα, εφαρμόζονται αμέσως, χάρη στις θηλές-κλικ από σιλικόνη, χωρίς να περιμένετε για ειδικό κατά-παραγγελία κέλυφος. Απλά τα δοκιμάζετε και, αφού ρυθμιστούν, τα παίρνετε μαζί σας.

 

Παρά το μικροσκοπικό τους μέγεθος, τα Silk προσφέρουν ασύγκριτη ακουστική εμπειρία με πλήθος προηγμένων λειτουργιών, ενώ, κλινικά αποδεδειγμένα, μειώνουν την ακουστική προσπάθεια.

 

Και χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα e2e, μπορείτε να μεταδίδετε ήχους άμεσα στα αυτιά σας και να απολαμβάνετε την άνεση ποικίλων αξεσουάρ, τηλεχειριστηρίων, εφαρμογών κλπ.

 

Δεν θα τα αισθάνεστε

και κανείς δεν θα τα βλέπει!!

 

Signia Cellion primax

 

Επανάσταση στην ακοή,
χωρίς μπαταρίες!

 

Καλωσήρθατε στην επόμενη γενιά τεχνολογίας ακουστικών με το έξυπνο OneShell design. 

 

Τα Cellion είναι τα πρώτα ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RIC) στον κόσμο που συνδυάζουν την τεχνολογία ιόντων-λιθίου με την επαγωγική φόρτιση.

 

Με τις αξιόπιστες μπαταρίες ιόντων-λιθίου, που δεν χρειάζονται αντικατάσταση, τα Cellion™ είναι τα μόνα ακουστικά στον κόσμο χωρίς επαφές φόρτισηςμε απεριόριστο streaming, που λειτουργούν μέχρι και 2 μέρες, με μία μόνο φόρτιση, ώστε να μην ανησυχείτε για την απροσδόκητη εξάντλησή τους. 

 

Η επαγωγική φόρτιση σημαίνει για σας απόλυτη άνεση.  Απλά τοποθετείτε τα ακουστικά Cellion στον φορτιστή και η έξυπνη ηλεκτρονική τεχνολογία φροντίζει για τα υπόλοιπα.  Και αν χρειαστεί, με επαναφόρτιση 30 λεπτών θα κρατήσουν άλλες επτά ώρες!

 

Όταν τα βγάλετε από τον φορτιστή ενεργοποιούνται αυτόματα για να τα χρησιμοποιήσετε.

Signia Pure primax

 

Ιδανικά για οξυδερκείς χρήστες τα νέα Pure primax συνδυάζουν τον κομψό εκλεπτισμό με την ισχύ της τεχνολογίας primax σε ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RIC) σχεδόν για κάθε επίπεδο ακουστικής απώλειας.

 

Μικρά, κομψά και εξαιρετικά διακριτικά, ο δυναμικός σχεδιασμός τους και οι υπερσύγχρονες λειτουργίες τους προσφέρουν εξαιρετική ακοή επαναπροσδιορίζοντας την ευκολία της ακοής ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούν χωρίς προσπάθεια σε κάθε περίσταση.

 

Διαθέτοντας αντοχή IP67 για μεγαλύτερη αξιοπιστία, τα μικροσκοπικά τους καπάκια περιέχουν όλες τις προηγμένες λειτουργίες και χάρη στο eCharger, δεν υπάρχουν μπαταρίες για αντικατάσταση. 

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia Ace primax

 

Διακριτικά και Ισχυρά, για να ακούτε χωρίς προσπάθεια.

 

Ελαφριά και άνετα, τα Ace primax είναι τα μικρότερα ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RIC) της οικογένειας primax.

 

Ιδανικά για νέους χρήστες και για όσους απαιτούν την απόλυτη διακριτικότητα και λειτουργικότητα, τα Ace primax τοποθετούνται διακριτικά πίσω από το αυτί. 

 

Παρά την μικροσκοπική τους μορφή, τα Ace primax διαθέτουν πανίσχυρες λειτουργίες και ισχύ ώστε να προσφέρουν την φυσική ευκολία της ακοής. 

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia Motion S primax

 

Ισχυρά και Άνετα.  Για να ακούτε χωρίς προσπάθεια, παντού.

 

Πανίσχυρα αλλά απίστευτα εύκολα στην προσαρμογή και τη ρύθμιση, τα Motion S primax είναι ιδανικά για ανθρώπους που θέλουν λειτουργίες χωρίς να χάνουν τον χρόνο τους.  Και παρ’ όλα αυτά, είναι τόσο μικρά, που στην ουσία εξαφανίζονται πίσω από το αυτί.

 

Χάρη στα κατευθυντικά τους μικρόφωνα, τα S primax προσφέρουν ανώτερη αμφιωτική ακουστική εμπειρία. 

 

Διαθέσιμα με γωνία, με σωληνάκι ή, μέσω ενός αντάπτορα, με πολύ διακριτικό λεπτό σωληνάκι. 

 

Με τα λεπτά τους καπάκια και τους βολικούς ρυθμιστές τους είναι ο τέλειος σύντροφος για τους χρήστες που αναζητούν υψηλού επιπέδου άνεση όταν τα φορούν και τα χρησιμοποιούν.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia
Motion SΧ/SA, P, SP primax

 

Λεπτά, Επαναφορτιζόμενα.  Για να ακούτε χωρίς προσπάθεια.

 

Με τον λεπτό, ανθεκτικό οπισθωτιαίο (BTE) σχεδιασμό τους, τα μοντέλα Motion SX και SA primax προσφέρουν στους χρήστες μέγιστη άνεση και ευκολία, ενώ καλύπτουν τις απαιτήσεις σχεδόν κάθε ακουστικής απώλειας. 

 

Εύκολα στην προσαρμογή και στη ρύθμιση, περιέχουν λειτουργίες που επιτρέπουν τους χρήστες να ακούν άνετα όλη μέρα.

 

Με όλες τις νέες λειτουργίες, με κατευθυντικά μικρόφωνα για πραγματικά αμφιωτική ακοή, τα Motion SX primax και SA primax εφαρμόζονται προαιρετικά με ένα πάρα πολύ λεπτό σωληνάκι (ThinTube) για μέγιστη διακριτικότητα και βελτιωμένη κατευθυντική ακοή. 

 

Τα μοντέλα Motion SX primax διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία ενώ τα μοντέλα SA μπορούν να δεχθούν μια προαιρετική μπαταριοθήκη άμεσης ακουστικής εισόδου μέσω ενσωματωμένου audio shoe.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Signia Intuis 3

Για να ακούτε κάθε στιγμή φυσικά

και χωρίς προσπάθεια.

Είτε με ένα μοντέλο πίσω-από-το-αυτί ή με ένα μέσα-στο-αυτί η οικογένεια ακουστικών Intuis 3 έχει την λύση για σας. 
 
Τα Intuis 3 μπορούν να καλύψουν από μέσου έως πολύ μεγάλου βαθμού ακουστική απώλεια προσφέροντας αξιόπιστη, ξεκάθαρη και άνετη ηχητική εμπειρία, απόλυτη διακριτικότητα και δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω του touchControl App™ ή του miniPocket™.
 
Κομψά μοντέλα που εφαρμόζονται άνετα και διακριτικά πίσω από το αυτί.
 
Ενδωτιαία μοντέλα Click που εφαρμόζονται διακριτικά και άμεσα μέσα στο αυτί σας.
 
Εξατομικευμένα κατά παραγγελία ενδωτιαία μοντέλα που εφαρμόζονται διακριτικά μέσα στο αυτί σας.

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ

 

Signia Prompt

Για να ακούτε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή.

.

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, τα νέα ακουστικά Prompt προσφέρουν σειρές λύσεων για κάθε τύπο ακουστικής απώλειας. 
 
Εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία όπως υπερσύγχρονη εξουδετέρωση ανάδρασης, τα Prompt σας προσφέρουν εξαιρετικό ήχο.   
 

3 οπισθωτιαία μοντέλα προσφέρουν εξαιρετική άνεση και εύκολη χρήση ενώ τα ενδωτιαία μοντέλα εφαρμόζονται άμεσα στο αυτί με άνεση με έξυπνες μαλακές θηλές Click, που μπορούν να αλλάζουν.

Με πολλά επιλέξιμα προγράμματα, τα ακουστικά Prompt σας βοηθούν σε ποικίλες ηχητικές περιστάσεις.

Εξαιρετική κατανόηση της συνομιλίας στο σπίτι όταν παίζουν τα παιδιά ή στο θορυβώδες περιβάλλον ενός εστιατορίου ή κάποιου καταστήματος.

Τα Prompt έχουν δοκιμαστεί στα πιο προκλητικά περιβάλλονται και είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ιδρώτα και σκόνη και ρύπους για να αντιστέκονται στις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας.

Signia Run

Επειδή η ζωή είναι για να μοιραζόμαστε.

.

Τα νέα ακουστικά Run προσφέρουν εξαιρετική ηχητική εμπειρία όλη μέρα.  Ελαφριά και απίστευτα άνετα, τα δύο πανίσχυρα οπισθωτιαία μοντέλα για χρήστες με ανάγκη μεγαλύτερης ενίσχυσης εφαρμόζουν πίσω από το αυτί ενώ τα ενδωτιαία μοντέλα εφαρμόζονται άμεσα στο αυτί με άνεση με έξυπνες μαλακές θηλές Click, που μπορούν να αλλάζουν.  Σε κάθε περίσταση, μπορείτε να βασίζεστε ότι τα ακουστικά Run θα εξασφαλίσουν θαυμάσια ποιότητα ήχου.

 

Εξαιρετική κατανόηση της συνομιλίας στο σπίτι όταν παίζουν τα παιδιά ή στο θορυβώδες περιβάλλον ενός εστιατορίου ή κάποιου καταστήματος.

 

Γερά, ανθεκτικά και αξιόπιστα.

Τα εξωτερικά καπάκια των Run έχουν δοκιμαστεί στα πιο προκλητικά περιβάλλονται και είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ιδρώτα και σκόνη και ρύπους για να αντιστέκονται στις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας.

Signia Fun

Σχεδιάστηκαν για να χαμογελάτε.

.

Η καλύτερη λύση για ανθρώπους με μεγάλη ακουστική ανάγκη, τα νέα ακουστικά Fun συνδυάζουν ισχυρή ενίσχυση με εξαιρετική άνεση ώστε να ακούτε καθαρά και ξεκούραστα όλη μέρα. 
 
Διαθέσιμα σε δύο μοντέλα πίσω από το αυτί, ανάλογα με το επίπεδο της ακουστικής απώλειας, τα ακουστικά Fun ρυθμίζονται εύκολα μέσω διακόπτη rocker για να συντονίζετε την ένταση όπως προτιμάτε σε κάθε ηχητικό περιβάλλον.
Signia Fast

Βουτήξτε στις χαρές της ζωής.

.

Ιδανικά για χρήστες με ανάγκη μεγάλης ενίσχυσης τα νέα Fast προσφέρουν όλη την απόδοση που περιμένετε από ένα ακουστικό Signia για εκλεκτή ακουστική εμπειρία.  Ισχυρά αλλά κομψά και λεπτά, εφαρμόζουν άνετα και διακριτικά πίσω από το αυτί σας για απόλυτη άνεση όλη μέρα.  Επιπλέον, με τον εύχρηστο διακόπτη rocker μπορείτε να ρυθμίζετε το ακουστικό σας γρήγορα και απλά για να ακούτε χωρίς προσπάθεια.
 

 

 

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Styletto X: σε 5 σύγχρονα χρώματα

 

Μοναδικά κομψός, βραβευμένος σχεδιασμός

Η τεχνολογία των

Styletto Χ

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
1/2
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
1/1

Ακούτε την φωνή σας φυσική και κατανοείτε καλύτερα την ομιλία στο θόρυβο, ακόμα και όταν κινήστε

 • Τα πρώτα στον κόσμο με ενσωματωμένους αισθητήρες ήχου-κίνησης

 • Μακράς διάρκειας υψηλής ποιότητας audio streaming

 • Ultra HD e2e και συνδεσιμότητα Bluetooth

 • Signia app ready

 • Connectivity & Streaming

 • Remote Control

 • Επαναφορτιζόμενα

 • Λειτουργίες αντιμετώπισης των εμβοών

Τηλεχειρισμός

Διακριτικός χειρισμός της έντασης και άλλων ρυθμίσεων

Καινοτόμος ασύρματη φόρτιση Qi για έως και 3 ημέρες εξαιρετικά βολική χρήση, χωρίς την ανάγκη φόρτισης της θήκης:

Κομψή θήκη φόρτισης:  Γρήγορη και εύκολη στο άνοιγμα, τα LED κατάστασης φόρτισης είναι ορατά διαρκώς.
Η φορητή θήκη φόρτισης χωράει στην τσέπης σας και είναι ο πρώτος φορτιστής ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο με ασύρματη τεχνολογία Qi, που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε απλά το φορτιστή σε ένα charging pad (ταμπλό φόρτισης) αντί να πρέπει να τον συνδέσετε σε πρίζα.

Όπου κι αν πάτε, τα Styletto X έρχονται μαζί σας. Η θήκη φόρτισης παρέχει εκπληκτική αυτονομία χρήσης 3 ημερών χωρίς την ανάγκη φόρτισής της. Τα Styletto X φορτίζονται πλήρως σε μόλις 4 ώρες. Επιπλέον, μια γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών παρέχει επιπλέον 5 ώρες χρήσης για απόλυτη ευελιξία όταν κινήστε εκτός.

79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
1/1
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
79-46560-Signia_Xperience_StylettoX_Silk
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Silk X:

 

Κρυστάλλινος ήχος
 

Η τεχνολογία των

Silk Χ

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

SilkX_size
SilkX_size
press to zoom
_SilkX_in hand
_SilkX_in hand
press to zoom
1/1

Ακούτε την φωνή σας φυσική και κατανοείτε καλύτερα την ομιλία στο θόρυβο, ακόμα και όταν κινήστε

 • Τεχνολογία Signia Xperience για ανώτερη ακουστική εμπειρία

 • Σχεδόν αόρατα στο αυτί για απόλυτη διακριτικότητα
 • Εξειδικευμένες λειτουργίες για την αντιμετώπιση των εμβοών

 • Τηλεχειρισμός μέσω της εφαρμογής Signia app και του miniPocket

 

Ετοιμοπαράδοτα, χωρίς αναμονή:

Τα Silk X είναι έτοιμα να τα φορέσετε επί τόπου χωρίς φασαρία και χωρίς να περιμένετε να κατασκευαστούν.

Χάρη στα μαλακά click sleeves από σιλικόνη συνδέονται με ένα απλό κλικ στα ακουστικά για ασφαλή και άνετη εφαρμογή, ενώ κρύβονται βαθιά μέσα στο αυτί σας.

Τα sleeves διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη σε κλειστό ή ανοιχτό τύπο ώστε να είναι κατάλληλα για την ανατομία κάθε αυτιού και κάθε ακουστικής ανάγκης.

SilkX_sleeves
SilkX_sleeves
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Motion Charge&Go X:

 

3 μοντέλα:  Motion Charge&Go X

                    Motion Charge&Go P X

                    Motion Charge&Go SP X

Η τεχνολογία των

Motion Charge&Go Χ

 

 

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

Motion_CnG_X_Beige_3543x3543
Motion_CnG_X_Beige_3543x3543
press to zoom
Motion_CnG_P_X_Beige_3543x3543
Motion_CnG_P_X_Beige_3543x3543
press to zoom
Motion_CnG_SP_X_Beige_3543x3543
Motion_CnG_SP_X_Beige_3543x3543
press to zoom
1/2

 • Τα πρώτα στον κόσμο με ενσωματωμένους αισθητήρες ήχου-κίνησης

 • Μακράς διάρκειας υψηλής ποιότητας audio streaming

 • Ultra HD e2e και συνδεσιμότητα Bluetooth

 • Signia app ready

 • Connectivity & Streaming

 • Remote Control

 • Επαναφορτιζόμενα

Καθαρισμός & Αφύγρανση συγχρόνως με την Έξυπνη Φόρτιση:

 

3 διαφορετικοί φορτιστές έχουν σχεδιαστεί για τα Motion Charge & Go X, από τον κλασικό επαγωγικό φορτιστή έως τον ολοκαίνουργιο Dry&Clean Charger που εκτελεί καθαρισμό και αφύγρανση των ακουστικών σας καθώς φορτίζουν.

Ακούτε την φωνή σας φυσική και κατανοείτε καλύτερα την ομιλία στο θόρυβο, ακόμα και όταν κινήστε

Motion CnG_X_in_charger_3543x3543.jpg
Motion_CnG_X_P_in_charger_3543x3543.jpg
DRY&CLEAN CHARGER--.jpg
InductiveCharger_open_var
InductiveCharger_open_var
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure Charge&Go X:

 

Έξυπνη Εμφάνιση,

Έξυπνη Φόρτιση

 

Η τεχνολογία των

 

Pure Charge&Go Χ

 

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

Ακούτε την φωνή σας φυσική και κατανοείτε καλύτερα την ομιλία στο θόρυβο, ακόμα και όταν κινήστε

 • Τα πρώτα στον κόσμο με ενσωματωμένους αισθητήρες ήχου-κίνησης

 • Μακράς διάρκειας υψηλής ποιότητας audio streaming

 • Ultra HD e2e και συνδεσιμότητα Bluetooth

 • Signia app ready

 • Connectivity & Streaming

 • Remote Control

 • Επαναφορτιζόμενα

Έξυπνη εμφάνιση, έξυπνη φόρτιση:

Τα Pure Charge & Go X συνοδεύονται από το επαγωγικό Charger  II.

Ο έξυπνος σχεδιασμός του φιλοξενεί επίσης τα εξατομικευμένα εκμαγεία. 

Το καπάκι του φορτιστή προστατεύει τα ακουστικά κατά τη φόρτιση και το καθιστά μια έξυπνη θήκη μεταφοράς.

Αυτόν τον φορτιστή επόμενης γενιάς συμπληρώνουν η επιλογή γρήγορης φόρτισης, η λειτουργία αφύγρανσης μέσω επαγωγικής φόρτισης και τα έξυπνα αριστερά και δεξιά LED για την πληροφόρηση της κατάστασης.

InductiveCharger_LED
InductiveCharger_LED
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure 312 X:

 

Η πιο διακριτική εξατομικευμένη ακρόαση με άμεσο streaming

Η τεχνολογία των

 

Pure 312 Χ

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

2019_SIGNIA_Xperience_APP
2019_SIGNIA_Xperience_APP
press to zoom
1/1

Ακούτε την φωνή σας φυσική και κατανοείτε καλύτερα την ομιλία στο θόρυβο, ακόμα και όταν κινήστε

 • Τα πρώτα στον κόσμο με ενσωματωμένους αισθητήρες ήχου-κίνησης

 • Μακράς διάρκειας υψηλής ποιότητας audio streaming

 • Ultra HD e2e και συνδεσιμότητα Bluetooth

 • Signia app ready

 • Connectivity & Streaming

 • Remote Control

 • κλασική μπαταριοθήκη μπορεί να αντικατασταθεί από άλλη με ενσωματωμένο T-coil.

 

 

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Styletto:

 

Όπου πάτε τα Styletto της Signia έρχονται

μαζί σας.  Όπως το smartphone σας, τα Styletto έχουν σχεδιαστεί για να είναι οι αξιόπιστες κομψές τεχνολογικές συσκευές

της καθημερινότητάς σας.  

Η καλή ακοή δεν ήταν ποτέ τόσο άνετη.

Η τεχνολογία των Styletto

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

79-44242-Styletto_Lookbook_b2c_Fall18-_O
79-44242-Styletto_Lookbook_b2c_Fall18-_O
press to zoom
1/1
Signia-Bundles_2018-10_RZ5_highRes (3)_p

Απολαύστε τα δώρα της ζωής:

Σε μια οικεία συνομιλία, σε μια συζήτηση με καλούς φίλους, τα Styletto σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε κάθε φωνή με αληθινή πιστότητα και εξαιρετική ποιότητα ήχου, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας φωνής χάρη στην τεχνολογία OVP™ (Own Voice Processing).

Ξεχωρίστε κάθε φωνή με ευκρίνεια:

Αξίζει να ακούτε την καλή παρέα.  Η τεχνολογία Speech Quality των Styletto σας επιτρέπει την άνεση της χαλάρωσης, βοηθώντας σας να κατανοείτε τον συνομιλητή σας με σαφήνεια, ακόμα και σε πολυσύχναστους χώρους όπως σε ένα εστιατόριο.

Βυθιστείτε στη συμφωνία της ζωής:

Βυθιστείτε στον ήχο της ζωντανής μουσικής, ακούστε τους αγαπημένους σας φυσικά. 

Η τεχνολογία Sound Clarity των Styletto σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ακουστική εμπειρία της πραγματικής ζωής σε όλες τις περιστάσεις.

Απελευθερωθείτε από τις παρεμβολές:

Τα Styletto εμπλουτίζουν την ζωή σας σβήνοντας όλες τις παρεμβολές – συμπεριλαμβανομένων των εμβοών.  Η καταπραϋντική θεραπεία και οι ήχοι κυμάτων σας κάνουν να ξεχάσετε το στρες της καθημερινότητας.  Η ενσωματωμένη στα Styletto Notch Therapy μπορεί να αντιμετωπίσει τις τονικές εμβοές διακριτικά και χωρίς να ακούγεται για να γαληνέψετε.

Εφαρμογή myHearing App:

Διαθέσιμη για να την κατεβάσετε δωρεάν από συσκευές iOS και Android μέσω των App Store® ή Google Play™.  Ο ακοοπροθετιστής σας θα σας βοηθήσει να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε ώστε να είναι έτοιμη για χρήση.

Εφαρμογή touchControl App - η Άνεση στα χέρια σας:

Διακριτική και βολική η δωρεάν εφαρμογή touchControl App™ σας επιτρέπει να αλλάζετε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις των ακουστικών σας από απόσταση μέσω του smartphone σας.  Ή χρησιμοποιείστε το miniPocket™. Είναι τόσο μικρό που χωράει στο μπρελόκ των κλειδιών σας. Ο τέλειος σύντροφος για όποιον δεν διαθέτει smartphone.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Insio Nx:

 

Η εξατομικευμένη λύση

για την ακοή σας

με τεχνολογία Nx

 

Τρία επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 24,  32 και 48 κανάλια

1
1
press to zoom
1/1

Για πολλούς τύπους ακουστικής απώλειας:

​Μικρή, μέτρια ή μεγάλη απώλεια ακοής, τα Insio αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Ιδανικά σε τοποθέτηση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική.

Σε αντίθεση με τα ακουστικά βαρηκοΐας που τοποθετούνται πίσω από το αυτί,

τα μικρόφωνα των Insio λαμβάνουν τον ήχο μέσα στο κανάλι του αυτιού.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε μουσική με τον τρόπο που είστε συνηθισμένοι.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε εξωτερικά ακουστικά.

Ομιλία σε θόρυβο:

Χάρη στο Speech Quality, τα νέα ακουστικά Insio σας επιτρέπουν να ακούτε την ομιλία με ευκρίνεια σε όλες τις περιστάσεις μέσω προηγμένων τεχνολογιών συμπίεσης του θορύβου. Αυτό σας διευκολύνει να καταλαβαίνετε τον συνομιλητή σας, ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως σε εστιατόρια ή συσκέψεις.

Κρυστάλλινος καθαρός ήχος:

Το Sound Clarity προσφέρει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα για να απολαμβάνετε κρυστάλλινο ήχο, ακόμα και σε περιβάλλοντα με τους πιο δυνατούς θορύβους.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Silk Nx: Click, fit and go

Η αίσθηση των Silk Nx της Signia είναι τόσο άνετη που θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε.

Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, τα σούπερ απαλά sleeves σιλικόνης απλά συνδέονται με τα Silk με ένα απλό κλικ.  Εφαρμόζουν με ασφάλεια στα αυτιά σας

για απόλυτα φυσική, τέλεια εφαρμογή στη στιγμή –

δεν χρειάζεται να περιμένετε για κατά παραγγελία κατασκευή όπως στα κλασικά ενδωτιαία ακουστικά.

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24,  32 και 48 κανάλια

1
1
press to zoom
1/1
13
13
press to zoom
1/1

Το απόλυτο της διακριτικότητας:

Τα νέα Silk της Signia είναι 20% μικρότερα από τα προηγούμενα μοντέλα και πρακτικά αόρατα μέσα στο αυτί.

Ξεκάθαρη διαφοροποίηση με χρώματα:

Η διαφοροποίηση με κόκκινο για το δεξί και μπλε για το αριστερό σας βοηθάει να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στο σωστό αυτί.

Ιδανική τοποθέτηση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική:

Σε αντίθεση με τα ακουστικά που τοποθετούνται πίσω από το αυτί, τα μικρόφωνα των Silk προσλαμβάνουν τον ήχο μέσα στο κανάλι του αυτιού. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε μουσική με τον τρόπο που είστε συνηθισμένοι. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ακουστικά κεφαλής.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure Charge&Go Nx

 

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής, φυσικό.

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24,  32 και 48 κανάλια

1
1
press to zoom
1/1

Για τα περισσότερα επίπεδα ακουστικής απώλειας:

Τα Pure Charge&Go αντιμετωπίζουν ευρύ φάσμα ακουστικής απώλειας από ήπια μέχρι και μεγάλου βαθμού και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Ασύρματη φόρτιση:

Το Pure Charge & Go της Signia συνοδεύονται από επαγωγικό φορτιστή: τα ακουστικά αρχίζουν να φορτίζονται αυτόματα όταν τα τοποθετείτε στο φορτιστή και ενεργοποιούνται αυτόματα όταν τα αφαιρείτε.

Υψηλή απόδοση που διαρκεί:

Χάρη στην επαναφορτιζόμενη, υψηλής χωρητικότητας, μπαταρία ιόντων λιθίου, τα Signia Pure Charge&Go προσφέρουν μακροχρόνια, ανώτερη ακουστική εμπειρία ακόμα και όταν κάνετε audio streaming.

Απολαύστε άμεσο streaming τηλεφωνικών κλήσεων, μουσικής και τηλεόρασης:

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική κατευθείαν στα αυτιά σας, προσαρμόστε διακριτικά την ένταση ώστε να ταιριάζει στις επιθυμίες σας καθώς παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή ακούστε την ξενάγηση προς τα πιο διάσημα αξιοθέατα από μια εφαρμογή πλοήγησης - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone.

Μέσω του myControl App, τα νέα ακουστικά σας προσφέρουν εξαιρετική συνδεσιμότητα για streaming από διάφορες πηγές και τηλεχειριστήριο - όλα αυτά στα χέρια σας..

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure 13 Nx

 

Η φυσική επιλογή σας

για τέλεια απόδοση και ακοή.

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24,  32 και 48 κανάλια

17
17
press to zoom
1/1

Για όλα τα επίπεδα ακουστικής απώλειας:

Τα Pure 13 σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής αντιμετωπίζοντας την ήπια και μέτρια μέχρι και την μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής.

Μέγιστη ενεργειακή απόδοση:

​Τα αξιόπιστα Pure 13 από την Signia προσφέρουν τον μεγαλύτερο χρόνο streaming στην κατηγορία τους, για  να απασχολείστε μόνο με τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής όπως πρέπει: φυσικό!

Από τη ζωντανή συζήτηση για την τέχνη μετά την επίσκεψη σε ένα μουσείο μέχρι την απόλαυση του ενθουσιασμού σε μια νέα πόλη με τους αγαπημένους σας, τα νέα ακουστικά μας σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον κόσμο των ήχων.

 

Συνδυάζουν τον απόλυτα φυσικό ήχο της δικής σας φωνής με όλους τους ήχους του περιβάλλοντος. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ακοής και το υψηλότερο επίπεδο ακουστικής απόδοσης, ακόμα και όταν εξερευνάτε το μεγαλείο νέων προορισμών.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure 312 Nx

Μέγιστη διακριτικότητα

 

με τεχνολογία Nx

 

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

1
1
press to zoom
1/1

Εξαιρετική τεχνολογία σε μικρή συσκευασία:

Με τον μικρό, κομψό εξωτερικό σχεδιασμό τους, τα Pure 312 της Signia βρίσκονται δίπλα στα αυτιά σας. Για μέγιστη ευκολία και διακριτικότητα μπορούν να ρυθμιστούν εξ αποστάσεως μέσω του smartphone σας.

Για όλα τα επίπεδα ακουστικής απώλειας:

Τα Pure 312 αντιμετωπίζουν όλες τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής αντιμετωπίζοντας την ήπια και μέτρια μέχρι και την μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής.

 

Απολαύστε άμεσο streaming τηλεφωνικών κλήσεων, μουσικής και τηλεόρασης:

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική κατευθείαν στα αυτιά σας, προσαρμόστε διακριτικά την ένταση ώστε να ταιριάζει στις επιθυμίες σας καθώς παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή ακούστε την ξενάγηση προς τα πιο διάσημα αξιοθέατα από μια εφαρμογή πλοήγησης - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone.

Μέσω του myControl App, τα νέα ακουστικά σας προσφέρουν εξαιρετική συνδεσιμότητα για streaming από διάφορες πηγές και τηλεχειριστήριο - όλα αυτά στα χέρια σας.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure 10 Nx

Βελτιωμένη ακοή

απόλυτα διακριτικά και απλά.

 

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

Pure_10_Nx_Milieu-2
Pure_10_Nx_Milieu-2
press to zoom
1/1
Leaflet---Pure-10-Nx-consumer_Spring-201
Leaflet---Pure-10-Nx-consumer_Spring-201
press to zoom
1/1

Απόλυτη διακριτικότητα:

Τα μικροσκοπικά Pure 10 της Signia εφαρμόζονται σχεδόν απαρατήρητα πίσω από το αυτί σας. Για μεγαλύτερη ευκολία και διακριτικότητα, μπορείτε να τα χειρίζεστε εξ αποστάσεως μέσω του smartphone σας.

Για ευρύ φάσμα ακουστικής απώλειας:

Για ήπια, μέτρια ή μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής: τα Pure 10 αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

 

Απλότητα και διακριτικότητα σε ένα:

Τα Pure 10 της Signia είναι τόσο απλά στο σχεδιασμό τους, ώστε δεν χρειάζεται να τα ρυθμίζετε για να σας προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία ακοής.

​Τα Pure 10 είναι απόλυτα συμβατά με το touchControl App™ για να σας προσφέρουν ένα διακριτικό τηλεχειριστήριο, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα και να ρυθμίζετε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα, όπως επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone.

Η μικρότερη λύση για να ακούγεται η φωνή σας φυσική και για άμεσο streaming.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Motion 13 Nx

Μια εξατομικευμένη εμπειρία ακοής

 

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

Signia_Lifestyle-black-motion-13_instagr
Signia_Lifestyle-black-motion-13_instagr
press to zoom
1/1

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής,

φυσικό.

Τα Motion 13 προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες

εφαρμογής και χειρισμού για την απόλυτη ικανοποίηση

των επιθυμιών και των απαιτήσεων σας. Με αυτόν τον

τρόπο, ο ακοοπροθετιστής σας μπορεί να προσαρμόσει την προσωπική λύση για την ακοή σας.

Απόλυτη άνεση στην τοποθέτηση:

Ως οπισθωτιαία (BTE) μοντέλα, τα μικρά Motion 13 εφαρμόζουν σφιχτά και διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Το εργονομικό σχήμα τους τα κάνει εξαιρετικά άνετα όταν το φοράτε.

Για όλα τα επίπεδα ακουστικής απώλειας:

Τα Motion 13 και τα πανίσχυρα ξαδερφάκια τους Motion 13P σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής αντιμετωπίζοντας την ήπια και μέτρια μέχρι και την πολύ μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής.

 

Προαιρετικό Telecoil:

Η μπαταριοθήκη των Signia Motion 13 μπορεί να αντικατασταθεί με μπαταριοθήκη που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με Telecoil. Σε χώρους που διαθέτουν επαγωγικό βρόγχο, αυτό σας βοηθά να κατανοείτε τους ομιλητές καλύτερα.

Απλά επιλέγετε το πρόγραμμα T, όπου βλέπετε το σήμα Telecoil.

Motion-13-Nx_on-table
Motion-13-Nx_on-table
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Motion Charge&Go Nx

Πιστά στο όνομά τους τα Motion Charge&Go μπορούν να επαναφορτιστούν πλήρως ενώ κοιμάστε ώστε να διαρκούν περισσότερο και να είναι πάντα έτοιμα για χρήση όταν τα χρειάζεστε. 

Και τα ισχυρά τους καπάκια τα κάνουν εξαιρετικά ανθεκτικά και έτοιμα για κάθε τι που σας παρουσιάζει η ζωή. 

Απλά Charge&Go!

 

με τεχνολογία Nx

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

1
1
press to zoom
79-44276-Motion_Charge_Go_B2C_leaflet_Fa
79-44276-Motion_Charge_Go_B2C_leaflet_Fa
press to zoom
1/1

Ασύρματη φόρτιση με μπαταρίες ιόντων-λιθίου:

​Ο επαγωγικός φορτιστής συνοδεύει τα Signia Motion Charge&Go:  Τα ακουστικά ξεκινούν να φορτίζονται αυτόματα μόλις τα τοποθετείτε  στον φορτιστή και ενεργοποιούνται αυτόματα όταν τα αφαιρείτε.

Υψηλό επίπεδο άνεσης όταν τα φοράτε:

Με την ανθεκτική εξωτερική κατασκευή τους τα οπισθωτιαία (ΒΤΕ) Motion Charge&Go εφαρμόζουν σφιχτά και διακριτικά πίσω από το αυτί σας.  Με το εργονομικό τους σχήμα θα αισθάνεστε πολύ άνετα όταν τα φοράτε.

Για ευρύ φάσμα ακουστικής απώλειας:

Τα Motion Charge&Go αντιμετωπίζουν ευρύ φάσμα ακουστικής απώλειας από ήπια μέχρι και πολύ μεγάλου βαθμού δίνοντάς σας πίσω το φυσικό ήχο της ζωής.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure 13 BT primax:

 

Επανάσταση στην πιστότητα της ακοής

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

PURE BT2
PURE BT2
press to zoom
PURE BT9
PURE BT9
press to zoom
PURE BT3
PURE BT3
press to zoom
1/1

Πέντε πλεονεκτήματα ακούγοντας με Bluetooth:

 

Motion reader

Τα ακουστικά αυτορυθμίζονται βάσει των δεδομένων κίνησης του myControl App προσφέροντας την καλύτερη ακρόαση όταν κινείστε.

 

​Sound exposure

Τα ακουστικά σας βοηθούν να φροντίσετε την υγεία της ακοής σας. Όπως λειτουργεί ένα fitness tracker, αντίστοιχα, με την πάροδο του χρόνου, δημιουργείται το δικό σας ατομικό ηχητικό προφίλ με βάση την έκθεσή σας στο θόρυβο, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε πώς να προστατέψετε την ακοή σας.

 

Μουσική

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική άμεσα στα ακουστικά σας για μια ξεχωριστή εμπειρία ήχου

 

Τηλεφωνήματα

Streaming τηλεφωνικών κλήσεων από το smartphone απευθείας στα ακουστικά σας για απόλυτη άνεση.

 

StreamLine TV

Χάρη στο StreamLine TV, ο ήχος από την τηλεόρασή σας μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας στα Pure 13 BT ακουστικά σας. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ανεξάρτητα μέσω της εφαρμογής myControl App.

8.jpg
8.jpg
press to zoom
17.jpg
17.jpg
press to zoom
3.jpg
3.jpg
press to zoom
1/1
 • Η φιλοσοφία των χρωμάτων:

      Μπλε για το αριστερό αυτί, κόκκινο για το δεξί. 

      Για να τα τοποθετείτε στο σωστό αυτί με την πρώτη!

 

 • Θηλή κλικ με αεραγωγό - εφαρμογή με ένα κλικ!

      Οι θηλές-κλικ απλά κουμπώνουν στα ακουστικά Silk

      και τοποθετούνται με ασφάλεια στο αυτί. Με τον

      αεραγωγό που διαθέτουν εξασφαλίζουν τον αερισμό

      του αυτιού προσθέτοντας άνεση στη χρήση και την ακοή.

 

 • Μικρόφωνο: 

      Eστιάζει στον συνομιλητή μπροστά ενώ περιορίζει τους

      θορύβους του περιβάλλοντος.

 

 • Αμφιωτική κατευθυντικότητα OneMic:

      Ενισχύει την φυσική εστίαση των αυτιών σε συγκεκριμένους ήχους από μπροστά

      ενώ φιλτράρει τους ενοχλητικούς θορύβους από πίσω.

 

 • SpeechMaster: ακούστε ευκολότερα από αυτούς που έχουν φυσιολογική ακοή!

      Παρακολουθεί αδιάκοπα αυτά που ακούτε.  Εστιάζει αυτόματα στον συνομιλητή σας

      ενώ συγχρόνως περιορίζει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

 

 • Ασύρματο CROS/BiCROS μέσω του e2e 3.0: 

      Πομπός που μεταβιβάζει τα επεξεργασμένα ηχητικά σήματα από το κωφό αυτί στο

      ακουστικό του άλλου αυτιού.

 

 • Ανακούφιση από τις εμβοές: 

      Θεραπευτικά σήματα μόνο ή μικτή χρήση. 

      Με πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων του ωκεανού.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

SiIk primax: Ακόμα πιο αόρατο.

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24,  32 και 48 κανάλια

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Η βελτιωμένη τοποθέτηση

και ο προσανατολισμός τους εξασφαλίζουν την καλύτερη

δυνατή ακουστική απόδοση.

 

Αμφιωτική κατευθυντικότητα OneMic: Σε μια αμφίπλευρη

εφαρμογή, ακόμα και τα ακουστικά με ένα μόνο μικρόφωνο,

όπως τα ενοδοκαναλικά (CIC) μπορούν να προσφέρουν

εμπλουτισμένη κατευθυντική ακοή και κατευθυντικότητα.

 

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταβιβάζεται ξεκάθαρα

από το ένα ακουστικό στο άλλο αυτόματα.

 

Τηλεχειριζόμενα: Μέσω της εφαρμογής touchControl App. τα ακουστικά προγράμματα, η ένταση, η κατευθυντικότητα,τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να αλλάξουν διακριτικά.

 

Το τηλεχειριστήριο easyTek και η εφαρμογή easyTek App. εμπλουτίζουν επί πλέον τις επιλογές ασύρματης συνδεσιμότητας των περισσότερων Insio primax, προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα και διευκολύνοντας την ηχητική ροή και την λειτουργία τηλεχειρισμού.

 

Tinnitus noiser: Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων ωκεανού.

 

Προαιρετικά: Ασύρματα CROS/BiCROS: Συσκευή πομπός που μεταβιβάζει τα επεξεργασμένα ηχητικά σήματα από το κωφό αυτί στο ακουστικό του άλλου αυτιού μέσω του ασύρματου e2e 3.0. Διαθέσιμο μόνο στα ITC και τα ITE.

insio.jpg
insio.jpg
press to zoom
INSIO LADY.jpg
INSIO LADY.jpg
press to zoom
Insio primax consumer leaflet.jpg
Insio primax consumer leaflet.jpg
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Insio primax: Διακριτικά και Εύκολα

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Cellion primax:  Με όλες τις λειτουργίες

της τεχνολογίας primax

 

Τέσσερα επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

 

 • Με την ενσωματωμένη μπαταρία τα Cellion primax

      είναι τα μόνα ακουστικά που λειτουργούν 24 ώρες 

      με απεριόριστο steaming.  Η αξιόπιστη, υψηλής

      χωρητικότητας μπαταρία ιόντων-λιθίου, διαρκεί 5 χρόνια.

 • Τα κατευθυντικά μικρόφωνα βελτιώνουν την κατανόηση της

      ομιλίας στον θόρυβο εστιάζοντας στον συνομιλητή μπροστά.

 • Διακόπτης για χειροκίνητη επιλογή προγράμματος.

 • Για εξαιρετική απόδοση ήχου διατίθενται 4 μεγάφωνα

      miniReceiver 2.0 σε 4 μήκη.

 • Το σήμα του τηλεφώνου μεταβιβάζεται καθαρά από το ένα

      ακουστικό στο άλλο.

 • Χωρίς μπαταριοθήκη, χωρίς επαφές. 

 • Τα Cellion είναι ανθεκτικά και όμορφα σε σχεδιασμό

      για άνεση και κομψότητα.

 • Tinnitus noiser:  Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με

      πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα

      κυμάτων ωκεανού.

 • Βαθμολόγηση IP 68: αδιάβροχα και ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, την σκόνη και τους ρύπους για περισσότερη αξιοπιστία.

 • Η ασύρματη σύνδεση e2e 3.0 επιτρέπει εύκολο ηχητικό streaming και λειτουργία τηλεχειρισμού μέσω των easyTek και easyTek App.

 • Τα Cellion μπορούν να ρυθμιστούν διακριτικά με την εφαρμογή touchControl App και το νέο τηλεχειριστήριο miniPocket.

 • Σε ποικίλα χρώματα:  ο ακοοπροθετιστής μπορεί να αλλάξει τα εξωτερικά καπάκια τους με άλλου χρώματος.

 

Συμβατά με ποικίλα αξεσουάρ primax

 

3.jpg
3.jpg
press to zoom
17.jpg
17.jpg
press to zoom
1.jpg
1.jpg
press to zoom
1/1
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Pure primax:  Με όλες τις λειτουργίες

της τεχνολογίας primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24,  32 και 48 κανάλια

 

 

pure.jpg
pure.jpg
press to zoom
PURE END USER LEAFLET.jpg
PURE END USER LEAFLET.jpg
press to zoom
CROSS.jpg
CROSS.jpg
press to zoom
1/1

 

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Η βελτιωμένη τοποθέτηση και ο

προσανατολισμός τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή

αμφιωτική ακουστική απόδοση.

 

Μπαταριοθήκη για μέγεθος μπαταρίας 312, κλασικής ή

επαναφορτιζόμενης. Με λειτουργία on/off.

 

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Εύκολη ηχητική ροή και

λειτουργία τηλεχειρισμού μέσω του τηλεχειριστηρίου

easyTek και της εφαρμογής easyTek App.

 

TwinPhone: Μόλις πλησιάσει το τηλέφωνο στο ένα αυτί,

το τηλεφωνικό σήμα μεταβιβάζεται ξεκάθαρα από το ένα

ακουστικό στο άλλο.

 

Tinnitus noiser:  Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με

πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα

κυμάτων ωκεανού.

 

Επαφές επαναφόρτισης: Ο φορτιστής eCharger επαναφορτίζει και κάνει αφύγρανση τα Pure primax κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

Τηλεχειριζόμενα: Μέσω της εφαρμογής touchControl App. τα ακουστικά προγράμματα, η ένταση, η κατευθυντικότητα, τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να αλλάξουν διακριτικά.

 

Συμβατά με τα ασύρματα CROS/BiCROS: Συσκευή πομπός που μεταβιβάζει τα επεξεργασμένα ηχητικά σήματα από το κωφό αυτί στο ακουστικό του άλλου αυτιού μέσω του ασύρματου e2e 3.0 (περισσότερες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ Signia Siemens).

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Ace primax:  Διακριτικά και Πανίσχυρα

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας

σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

 

 

ace.jpg
ace.jpg
press to zoom
ace-leaflet.jpg
ace-leaflet.jpg
press to zoom
ace-touchControl App.jpg
ace-touchControl App.jpg
press to zoom
1/1

Πολύ μικροσκοπικός και ανθεκτικός σχεδιασμός:  φαίνονται

ανεπαίσθητα όταν φορεθούν ενώ τα εξωτερικά τους καπάκια

διαθέτουν αντοχή ΙΡ67.  Μπορείτε να τα επιλέξετε από μια

σειρά χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας

προτιμήσεις. 

 

Κατευθυντικά μικρόφωνα:  η βελτιωμένη τοποθέτηση και ο

προσανατολισμός τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή

ακουστική απόδοση.

 

Διακόπτης επιλογής:  για αλλαγή προγραμμάτων.

 

Μπαταριοθήκη:  για μέγεθος μπαταρίας 10A. Με λειτουργία on/off.

 

Tinnitus noiser:  Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων ωκεανού.

 

miniReceiver 2.0: για εξαιρετική απόδοση ήχου. Διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

 

Τηλεχειριζόμενα:  μέσω της εφαρμογής touchControl App. τα ακουστικά προγράμματα, η ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να ρυθμιστούν διακριτικά και άνετα.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Motion S primax:  Διακριτικά και Άνετα

 

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας σε 16 και 24 κανάλια

 

motion.jpg
motion.jpg
press to zoom
motion and accessories.jpg
motion and accessories.jpg
press to zoom
1/1

 

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Η βελτιωμένη τοποθέτηση και ο προσανατολισμός τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ακουστική απόδοση.

 

Li feTube: Πολύ-λεπτό και διάφανο, το διακριτικό σωληνάκι αγκαλιάζει απαλά το αυτί για την πιο άνετη εφαρμογή.

 

Διακόπτης επιλογής: Για αλλαγή προγράμματος ή έντασης.

 

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Το ασύρματο e2e 3.0 επιτρέπει την εύκολη ηχητική ροή και την λειτουργία τηλεχειρισμού μέσω του easyTek και της εφαρμογής easyTek App.

 

Ασύρματο e2e 3.0: Αυτό το σύστημα, τρίτης γενιάς, ασύρματης ανταλλαγής δεδομένων ενεργοποιεί τις αμφιωτικές λειτουργίες στα Motion S primax.

 

Τηλεχειριζόμενα: Μέσω της εφαρμογής touchControl App. τα ακουστικά προγράμματα, η ένταση τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να αλλάξουν διακριτικά.

 

Εμπλουτισμένη διακριτικότητα και άνεση: Η εφαρμογή touchControl App. κάνει την ζωή ευκολότερη καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και να αλλάξετε τα προγράμματα εύκολα και διακριτικά μέσω του smartphone σας. 

 

Tinnitus noiser: Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων ωκεανού.

 

Επιπλέον, διατίθεται μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για ακόμα περισσότερη άνεση.

 

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Motion SX & Motion SA primax:  Διακριτικά και Άνετα

 

με τεχνολογία primax

 

Πέντε επίπεδα απόδοσης και τεχνολογίας σε 16, 24, 32 και 48 κανάλια

 

motion sa battery-door.jpg
motion sa battery-door.jpg
press to zoom
motion sa connectivity.jpg
motion sa connectivity.jpg
press to zoom
1/1

 

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Η βελτιωμένη τοποθέτηση και ο

προσανατολισμός τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή

ακουστική απόδοση.

 

Προαιρετική μπαταριοθήκη για άμεση ακουστική σύνδεση με συσκευές διδασκλαλίας μέσω ενσωματωμένου audio shoe

 

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Το ασύρματο e2e 3.0 επιτρέπει την εύκολη ηχητική ροή και την λειτουργία τηλεχειρισμού μέσω του easyTek και της εφαρμογής easyTek App.

 

Επαφές επαναφόρτισης: Ο φορτιστής eCharger επαναφορτίζει και κάνει αφύγρανση τα Motion SX primax κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταβιβάζεται ξεκάθαρα από το ένα ακουστικό στο άλλο μόλις πλησιάσει το τηλέφωνο στο ένα αυτί.

 

Τηλεχειριζόμενα: Μέσω της εφαρμογής touchControl App. τα ακουστικά προγράμματα, η ένταση, η κατευθυντικότητα, τα μπάσα και τα πρίμα μπορούν να αλλάξουν διακριτικά.

 

Συμβατά με τα ασύρματα CROS/BiCROS: Συσκευή πομπός που μεταβιβάζει τα επεξεργασμένα ηχητικά σήματα από το κωφό αυτί στο ακουστικό του άλλου αυτιού μέσω του ασύρματου e2e 3.0.

 

Αξεσουάρ για πολλαπλές επιλογές: Διαθέσιμη πλήρης σειρά αξεσουάρ, που συμπεριλαμβάνει το easyTek το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν προγράμματα, να ρυθμίσουν την ένταση ή την ηχητική ροή εύκολα και άνετα.  Η εφαρμογή easyTek App. ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις λειτουργίες καθώς και το επίπεδο διακριτικότητας

 

Tinnitus noiser: Θεραπευτικά σήματα για εμβοές με πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων ωκεανού.

 

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

Εξαιρετική ακοή

απλά, άνετα και διακριτικά. 

Intuis 3: 

S, M, P, SP

CIC, CT, IT,

Click CIC, Click CT 

 

Η καλύτερη λύση για σας

σε 12 κανάλια

 

 

 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

​Εύκολη εστίαση στα σημαντικά:
Με τα INTUIS 3 μπορείτε να ακούτε τον συνομιλητή σας καθαρά καθώς τα κατευθυντικά μικρόφωνά τους λαμβάνουν τους ήχους που ενισχύουν εστιάζοντας στον ήχο που έρχεται από μπροστά σας ενώ συγχρόνως περιορίζουν τους θορύβους από τις άλλες κατευθύνσεις.

Η κατευθυντική λειτουργία των μικροφώνων ενεργοποιείται μόλις ανιχνευθεί ομιλία,  ώστε να επικεντρώνεστε εύκολα στον συνομιλητή σας, ακόμα και σε ένα προκλητικό περιβάλλον με πολύ θόρυβο.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Όλες οι δυνατότητες στα χέρια σας:

Εύκολη και γρήγορη αλλαγή έντασης ή προγράμματος αν αλλάξει το περιβάλλον από ενσωματωμένο διακόπτη

     ή

Με το touchControl App μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα, ένταση, ή να ρυθμίσετε τα πρίμα και τα μπάσα των Intuis 3.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Τα INUTIS 3 είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ιδρώτα και σκόνη ακόμα και όταν ασχολείστε με τον κήπο.

 

INTUIS 3-2
INTUIS 3-2
press to zoom
INTUIS 3-4
INTUIS 3-4
press to zoom
INTUIS 3-3
INTUIS 3-3
press to zoom
1/2
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Φυσική Αίσθηση

Prompt: 

S, P, SP

Click CIC, Click CT 

Καθαρότερος και

δυνατότερος ήχος,

με 8 κανάλια

 

 

PROMPT-4
PROMPT-4
press to zoom
PROMPT-6
PROMPT-6
press to zoom
PROMPT-7
PROMPT-7
press to zoom
1/3

 

Τα κατευθυντικά μικρόφωνα των Prompt λαμβάνουν τους ήχους που θα ενισχύσουν εστιάζοντας στον ήχο που έρχεται από μπροστά σας ενώ περιορίζουν τους θορύβους από τις άλλες κατευθύνσεις για να παρακολουθείτε άνετα τον συνομιλητή σας.

 

Τα ενδωτιαία ακουστικά μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στον ακουστικό πόρο με μια κατάλληλη σε μέγεθμος θηλή Click.

Οι θηλές Click των ενδωτιαίων Prompt Click διαθέτουν προαιρετικά κανάλι εξαερισμού για να αερίζεται το αυτί και για πιο φυσική αίσθηση.

 

Τα οπισθωτιαία μοντέλα Prompt P και SP με την ειδική γωνία για ισχυρή ενίσχυση προσφέρουν ασφαλή εφαρμογή κατευθύνοντας άμεσα τον ήχο στα αυτιά σας με ένα ελαφρύ εκμαγείο.

 

Εύκολη και γρήγορη αλλαγή έντασης ή προγράμματος αν αλλάξει το περιβάλλον από ενσωματωμένο διακόπτη.

 

Εύχρηστη μπαταριοθήκη για γρήγορη και απλή αλλαγή μπαταρίας με 3 κινήσεις.

Δυνατότητα επιλογής μπαταριοθήκης με ακουστική είσοδο.  Όταν υπάρχει πολύς θόρυβος στο περιβάλλον η φωνή του συνομιλητή μπορεί να μεταβιβαστεί άμεσα στα αυτιά σας μέσω μικροφώνου.

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Προσθέστε μια μαγική λάμψη στη ζωή σας

 

Run: 

P, SP

Click CIC, Click CT 

Εξαιρετικά για κάθε συνομιλία. 

Διαθέτουν 8 κανάλια

​Άνετη εφαρμογή:
Τα οπισθωτιαία μοντέλα Run εφαρμόζουν άνετα πίσω από το αυτί και είναι ιδανικά για χρήστες με πολύ μεγάλη ακουστική απώλεια.

Tα κατευθυντικά μικρόφωνα των Run λαμβάνουν τους ήχους που θα ενισχύσουν εστιάζοντας στον ήχο που έρχεται από μπροστά σας ενώ περιορίζουν τους θορύβους από τις άλλες κατευθύνσεις για να παρακολουθείτε άνετα τον συνομιλητή σας.

Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση έντασης και προγραμμάτων όταν αλλάζει το ηχητικό περιβάλλον από ενσωματωμένο διακόπτη rocker.

Εύχρηστη μπαταριοθήκη για γρήγορη και απλή αλλαγή μπαταρίας

 

Απόλυτη διακριτικότητα:
Τα ενδωτιαία μοντέλα Run τοποθετούνται άμεσα και διακριτικά μέσα στο αυτί.

Οι ήχοι μεταβιβάζονται μέσω του μικροφώνου και ενισχύονται από υπερσύγχρονο επεξεργαστή για να ακούτε καθαρότερα.

Χάρη στο υλικό τους από μαλακή σιλικόνη οι θηλές Click εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί σας προσφέροντας άνετη εφαρμογή και ευχάριστη αίσθηση.

Οι θηλές Click αλλάζουν εύκολα και τοποθετούνται με ένα απλό κλικ στο ακουστικό για άμεση εφαρμογή.  Ένα από τα 3 διαφορετικά μεγέθη τους ταιριάζει σίγουρα στο αυτί σας.

 

RUN-5
RUN-5
press to zoom
RUN-4
RUN-4
press to zoom
RUN-7
RUN-7
press to zoom
1/4
Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Εξαιρετική κατανόηση της συνομιλίας, παντού!

 

Fun:  P, SP

Διαθέτουν 6 κανάλια

Τα κατευθυντικά μικρόφωνα των Fun λαμβάνουν και ενισχύουν τους ήχους για να συγκεντρώνεστε στις συζητήσεις όχι στην ακοή σας.

 

Εύχρηστος και σε βολική θέση, ο διακόπτης rocker σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση των ακουστικών σας γρήγορα και απλά για απόλυτη άνεση.

Ιδανικά για χρήστες με πολύ μεγάλη ακουστική απώλεια.

Τα εξωτερικά καπάκια των Fun έχουν δοκιμαστεί στα πιο προκλητικά περιβάλλονται και είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ιδρώτα και σκόνη και ρύπους για να αντιστέκονται στις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας.

Τα Fun είναι εύκολα στην τοποθέτηση.  Χάρη στον λεπτό, εργονομικό τους σχεδιασμό, τα εξωτερικά καπάκια των εφαρμόζονται άνετα πίσω από το αυτί σας. 

Χαρακτηριστικά - Περιγραφή

 

Εξαιρετική κατανόηση της συνομιλίας

σε κάθε περιβάλλον

Fast  P

Διαθέτουν 4 κανάλια

Τα κατευθυντικά μικρόφωνα των Fast είναι τοποθετημένα σε τέλεια θέση για να λαμβάνουν τις συζητήσεις προσφέροντας τέλεια ενίσχυση.

Εύχρηστος και σε βολική θέση, ο διακόπτης rocker σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση των ακουστικών σας γρήγορα και απλά για απόλυτη άνεση.

Ιδανικά για χρήστες με πολύ μεγάλη ακουστική απώλεια.

Ευέλικτα, διακριτικά και πολύ άνετα.

Τα εργονομικά και κομψά εξωτερικά καπάκια των Fast εφαρμόζουν πίσω από το αυτί με άνεση όλη μέρα.

Τα εξωτερικά καπάκια των Fast έχουν δοκιμαστεί στα πιο προκλητικά περιβάλλονται και είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ιδρώτα και σκόνη και ρύπους για να αντιστέκονται στις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας.

*Ορισμένα χαρακτηριστικά ενδέχεται να απουσιάζουν από κάποια μοντέλα. Για πλήρη διευκρίνιση των χαρακτηριστικών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ακοοπροθετιστή σας.